Fortsättningskurs för ung- och “gammelhundar”

Detta är kursen för dig som redan gått någon grundkurs så som till exempel valp- och/eller unghundskurs.

Vi fördjupar det ni redan lärt er, fortsätter att jobba med kontakt och följsamhet i en blandad mix av övningar. Vi försöker hela tiden klura ut hur just din hund motiveras och lär sig bäst. Kursen är för hundar från 6 månader och uppåt.

Kursen är på fyra tillfällen. Beroende på hur många som anmäler sig till kursen kommer vi att dela in er i två olika grupper där vi tar hänsyn till hundarnas storlek och ålder. Glöm därför inte att skriva detta i din anmälanhundens ras och ålder.

Vad: Fortsättningskurs för dig vars hund redan gått någon form av grundkurs och/eller på annat sätt uppnått grunderna för att kunna utveckla en god allmänlydnad.
Antal tillfällen: 5
Tid: Kursstart 30/9 kl 18.30 på Hallagården. Kom utan hund. Vid första tillfället informerar vi om kursupplägget och, om vi behöver dela gruppen, vilken grupp du i så fall tillhör.
Övriga datum: 7 /10, 14/10, 21/10 och 28/10 kl 18.30-20.45.
Pris: 800 kr + eventuell medlemsavgift. Obs. Anmälan och betalning senast den 24/9 (inga efteranmälningar). Välkomstbrev kommer att skickas ut därefter
Anmälan: Görs via formuläret under fliken “kurser”. Skriv din hunds ras och ålder (du kan använda meddelandefältet längst ned i formuläret).
Instruktör: Anette A. Pålsson  +  medhjälpare Helena Jönsson
Övrigt: Observera att Simrishamns Brukshundsklubb följer Svenska Kennelklubbens (SKK) och Svenska Brukshundklubbens (SBK) samt Folkhälsomyndighetens direktiv gällande covid-19. Tillhör du en riskgrupp? Överväg då om du ska delta i kursen.