(utan rubrik)

• Detta evenemang har redan ägt rum.

Nybörjarkurs till Specialsök

3 oktober, 2018, kl 18:3020:45

1600kr

Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna.

Vi kommer att lära in “doften” som hunden ska leta efter.

Belöningsteknik: Vilka belöningar finns ? Vi tittar på vad som är bra belöning för min hund. Hur belönar jag på bästa sätt. Olika belönings tekniker.

Sökteknik: Vad ska man tänka på när man jobbar med sök ?, vad är viktigt? Hur påverkas vittringen beroende på vädret, vind, doftkällan? Blåst, varmt, kallt, regn, m.m.

Vi kommer prova urvalsbanor, göra line upps, söka inomhus, söka utomhus osv. I olika typer av lokaler med olika störningar.

Vi kommer också  prata om likheter/olikheter med Nosework. Det ena utesluter inte det andra, det finns många likheter.

Kurstillfällena kommer att anpassas efter kunskaps nivån i gruppen och hur långt vi hinner.

Nybörjarkurs till fortsatt Specialsökarbete. Mycket belöning, tas med “bra belöning”, till första kurstillfället ex gott godis, rolig leksak eller vad din hund verkligen tycker om.

6 kurstillfälle, max 6 deltagare. Ev tar vi in någon extra om det är många som vill gå.

Start:  onsdag 3/10 18.30-20.45

KOSTNAD

1 600 kr för medlemmar i klubben

ANMÄLAN

Fyll i formuläret på denna länk och skicka in.

Datum:
3 oktober, 2018