(utan rubrik)

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tisdagsträffen

29 september, kl 18:3020:00

Varje tisdagskväll är ALLA hundintresserade som befinner sig på eller i närheten av Österlen välkomna till Simrishamns Brukshundklubb. Mellan klockan 18.30 och 20 har vi öppet. Under hela tiden finns en ansvarig för klubben på plats.

Det går fint att bara svänga förbi för en kopp kaffe. Kom med eller utan hund. Under tisdagsträffarna finns det möjlighet att fråga om (hundrelaterade) råd och få praktiska träningstips. Det kommer bli en del pröva-på-övningar av olika slag för de som vill. Vi kommer inte att ägna oss åt någon avancerad eller prestationsinriktad träning. Tävlingshatten och skryt-kepsen kan du lämna hemma. Mest av allt träffas vi med utgångspunkt i vårt gemensamma hundintresse.

Supervälkomna alla hundar och hundkompisar. Du behöver inte vara klubbmedlem för att vara med på våra tisdagsträffar. Allt är gratis – till och med P-platserna. Ta gärna med eget fika.

* För frågor eller mer detaljerad information för varje tisdagsträff kolla in (och gilla oss!) på Facebook eller Instagram.

Detaljer

Datum:
29 september
Tid:
18:30 – 20:00