Medlem

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Genom att bli medlem får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund, samt en rad medlemsförmåner. Läs mer på SBK MedlemMedlemskap

Den som ska gå en kurs som arrangeras av en brukshundklubb måste först av allt bli medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. 

För att bli medlem så är det enklaste sättet att du själv registrerar dig genom att fylla i det digitala formuläret på Svenska Brukshundklubbens hemsida. Under fliken ”Klubb” väljer du Simrishamns Brukshundklubb.

När du har gjort det får du en medlemsavi direkt via e-post. Medlemskapet kostar 560 kronor och varar i ett år. Har du anmält dig till kurs är det viktigt att du betalar medlemsavgiften snarast så att betalningen är registrerad före kursstart.

Tänk på att själva kursavgiften sedan tillkommer om du planerar att gå en kurs med din hund. Kursavgiften betalas in direkt till Simrishamns Brukshundklubb antingen till vårt bankgiro eller med betaltjänsten Swish. 

Bankgironumret är: 458-1500
Swish-numret är: 123 422 53 14

Ibland kan både husse och matte eller någon annan familjemedlem vilja vara med på kurs med sin hund. Då kan ett så kallat familjemedlemskap komma till pass för den av er som inte är helbetalande medlem. Familjemedlemskap kan du ännu inte registrera genom SBK:s digitala formulär. Samma sak om du redan är medlem i en annan brukshundklubb men vill bli delmedlem i Simrishamns Brukshundklubb. 

Vill du teckna något av dessa medlemskap? 

Betala då in medlemsavgiften till vårt bankgiro/Swish och ange följande information: 

  • Personnummer (10 siffror)
  • Namn
  • Adress
  • Postnr + Ort
  • Telefonnummer
  • E-post

Om du använder dig av internetbank/Swish och saknar utrymme för uppgifterna enligt ovan, så måste kompletterande uppgifter mailas till vår kassör (kassor@simbk.se).

 

Medlemsavgift (fr.o.m. 2018-01-01):

  • 560:-/år A-medlem, helbetalande (160:- klubbavgift + 400:- förbundsavgift).
  • 300:-/år B-medlem, ungdomar upp till 25 år.
  • 160:-/år C-medlem, familjemedlem till helbetalande medlem.
  • 160:-/år D-medlem, gäller de som har huvudmedlemskap i annan SBK lokalavdelning eller rasklubb.

Medlemsbevis

Det följer inte längre med inbetalningskortet på ny medlemsavgift till SBK, varje medlem måste därför själv logga in på SBK Medlem och beställa ett. Här kan du också ändra din adress och andra kontaktuppgifter.