Medlem

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Genom att bli medlem får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund, samt en rad medlemsförmåner. Läs mer på SBK MedlemMedlemskap

Den som ska gå en kurs som arrangeras av en brukshundklubb måste först av allt bli medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. 

Undrar du hur allt funkar med medlemskap och betalningar?
(Du måste vara medlem i SBK för att kunna gå kurs via brukshundklubb).
Är du inte medlem? Gå då in på SBK:s hemsida och registrera dig.
I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Klicka här för att läsa mer och fyll i formuläret. Sedan är du klar. 

Obs. Det går inte att som tidigare betala in den lokala klubbavgiften till Simrishamns Bk. Alltså: registrera dig som medlem på SBK:s hemsida och betala medlemsavgift dit och inte till klubben

Medlemsavgift (fr.o.m. 2018-01-01):

  • 560:-/år A-medlem, helbetalande (160:- klubbavgift + 400:- förbundsavgift).
  • 300:-/år B-medlem, ungdomar upp till 25 år.
  • 160:-/år C-medlem, familjemedlem till helbetalande medlem.
  • 160:-/år D-medlem, gäller de som har huvudmedlemskap i annan SBK lokalavdelning eller rasklubb.

Medlemsbevis

Det följer inte längre med inbetalningskortet på ny medlemsavgift till SBK, varje medlem måste därför själv logga in på SBK Medlem och beställa ett. Här kan du också ändra din adress och andra kontaktuppgifter.