Bästa starten inför nästa år? Kolla på ”Bästa starten”-författarens digitala föreläsningar

Studiefrämjandet erbjuder en digital föreläsningsserie i vinter. Föreläsningarna – som främst riktar sig till instruktörer/ledare/medhjälpare med flera – är helt gratis. Men antalet platser begränsade och du måste anmäla dig.

Föreläsningarna sänds digitalt kl 19.00-20.30 på följande datum: 

  • 9 december, 2020
  • 13 januari, 2021
  • 27 januari, 2021

Föreläsningarna tar avstamp i Maria Brandels och Siv Svendsens bok ”Bästa starten”och de kommer utgå från följande teman:

Del 1: Engagemang (9 december 2020)
Denna föreläsning fokuserar på vad instruktörer och tränare behöver lära hunden för att få till ett bra engagemang och fokus, samt hur du kan fördela träningstiden. Den här delen är den absolut viktigaste för att se till att träningen blir bra i längden.

Del 2: Helhet/Tävlingsträning (13 januari 2021)
Hur får man ihop en bra helhet och hur får man hunden att gå lika bra på tävling som på träning? Den här delen ger dig redskap som inte bara hjälper dig att lyckas i tävlingar utan även gör din träning mycket mer varierad och rolig.

Del 3: Delar och moment (27 januari 2021)
Hur ska du tänka för att lära in och lära ut delar och moment på ett motiverande, effektivt och roligt sätt? Hur får du träningen att ständigt gå
framåt och vad ska du göra när det blir fel? Vilka delar är viktigast för dina kursare att få till? Den tredje föreläsningen bjuder på många tankar och idéer relaterat till dessa frågor.