Supertisdag på SimBK – trevlig träff (med lite träning) för ALLA hundvänner

OBS! INSTÄLLT TILLS VIDARE.

Vi lanserar SUPERTISDAG, eller för att inte låta så storvulet – ”Tisdagsträffen”.
Varje tisdagskväll är ALLA hundintresserade som befinner sig på eller i närheten av Österlen välkomna till Simrishamns Brukshundklubb. Mellan klockan 18.30 och 20 har vi öppet. Under hela tiden finns en ansvarig för klubben på plats.

Skippa hundrastgården och ta istället en gemensam hundpromenad med oss. Det går också fint att bara svänga förbi för en kopp kaffe. Kom med eller utan hund. Under tisdagsträffarna finns det möjlighet att fråga om (hundrelaterade) råd och få praktiska träningstips. Det kommer bli en del pröva-på-övningar av olika slag för de som vill. Vi kommer inte att ägna oss åt någon avancerad eller prestationsinriktad träning. Tävlingshatten och skryt-kepsen kan du lämna hemma. Mest av allt träffas vi med utgångspunkt i vårt gemensamma hundintresse.

Supervälkomna alla hundar och hundkompisar. Du behöver inte vara klubbmedlem för att vara med på våra tisdagsträffar. Allt (utom fikat) är gratis – till och med P-platserna.
Det supergoda fikat finns i klubbstugan!

FÖRSTA SUPERTISDAGEN blir den 14/4 – ja, just det, en tisdag 😉

* För frågor eller mer detaljerad information för varje tisdagsträff kolla in (och gilla oss!) på Facebook eller Instagram.