Tävlingsekipage – se hit!

Hej alla medlemmar, särskilt ni som tävlar eller har för avsikt att göra det. Håll i vintermössan för snart åker den av. Tävlingssäsongen närmar sig! 

Några har lagt märke till en ny flik på hemsidan: ”Tävling”. Just nu är sidan under konstruktion och därför lösenordsskyddad, men Styrelsen har kommit fram till att intresset för att följa klubbens tävlingsekipage är så pass stort att en sådan sida är relevant. 

Under fliken ”Tävling” döljer sig just nu en tabell som väntar på att tävlingssäsongen startar så att tabellen kan få liv. Så fort tabellen börjar fyllas med innehåll – vilket bygger på er medverkan – kommer sidan låsas upp…. spännande va? 

Under fliken ”Tävling” vill vi dessutom gärna ha kort information om klubbens aktiva tävlingsekipage. 

Vad behöver ni tävlande/snart tävlande göra?

  1. Skriv ditt namn, din hund/ dina hundars namn och vilka grenar ni tävlar i samt de viktigaste meriterna ni uppnått. Håll dig kortfattad! 
  2. Skicka meddelandet till sigrid.nurbo(snabel-a)gmail.com
  3. När du varit ute på din första tävling för i år (eller någonsin!) och vill meddela ditt resultat, skicka ett nytt meddelande till sigrid.nurbo(snabel-a)gmail.com Ange då vilken gren ni tävlat i, var, vilket datum, resultat och eventuell cert/uppflyttning.
Zuza pausar i spåret. Foto: Sigrid Nurbo