Ännu en valpkurs – start i juni

FULLTECKNAD

Valpboom!
Välkommen på kurs i sommar.

Valpkurser efterfrågas. Trycket är högt. Än så länge kan vi bara ta emot ett visst antal deltagare per kurs då vi följer restriktionerna och föreskrifterna för att hålla nere smittspridningen av corona. Istället blir det extra många kurser för valpar och deras hussar/mattar detta år.

Nu öppnar anmälan för ytterligare en. Start: 14 juni.

Vi lär valpen att kunna slappna av och intressera sig för husse/matte även med andra hundar i blick- och doftfånget och där spännande eller lite läskiga saker händer.

Vi tränar på att få en fin kontakt mellan husse/matte och valp, på att komma när husse eller matte ropar och på att stanna kvar. Vi leker och tillsammans utforskar vi världen.

Kursen är för dig som har en valp på 3-6 månader (cirka).

VALPKURS

Vad: En kurs för dig som har en valp och ska starta ditt hundliv. Kanske är det din första hund eller din sjunde, spelar ingen roll. Välkommen!
När: Datum för kursen är som följer:
14/6, 21/6, 28/6, 5/7 och 12/7 klockan 18:30-20:45.
Var: Hallagården/Simrishamns Brukshundklubb
Max antal deltagare: 8
Pris: 900 kronor + eventuell medlemsavgift
Instruktör: Jana Ericson + Agneta Månsson
Anmälan: Görs via formuläret under fliken “kurser” 
Övrigt: Observera att Simrishamns Brukshundsklubb följer Svenska Kennelklubbens (SKK) och Svenska Brukshundklubbens (SBK) samt Folkhälsomyndighetens direktiv gällande covid-19. Tillhör du en riskgrupp och är inte fullvaccinerad? Överväg då om du ska delta i kursen. Kursen hålls utomhus där vi kan hålla goda avstånd till varandra. Klä dig (och eventuellt din hund) efter väder.